U bevindt zich hier › homeAanpak

Aanpak

Nedimpex Mij BV heeft een logische aanpak om de onderdelen te produceren en op het gewenste moment te leveren. Met uw ontwerp/tekening  gaan wij binnen ons netwerk van producties op zoek naar de juiste productiemogelijkheid. Hieruit volgt een aanbieding die aan een aantal criteria zal voldoet. We beoordelen de beste productie mogelijkheid, capaciteit, levertijd en prijs/kwaliteitsverhouding. Door ons breed scala aan productiemogelijkheden kunnen wij naast een interessante aanbieding ook kostenbesparingen brengen door uw inkoophandelingen te verminderen.

Strategisch voordeel

Onze strategie is het gezamenlijk produceren van producten. Deze werkwijze geeft als resultaat dat wij een belangrijke samenwerkende partner zijn bij onze producenten. Hierdoor kunnen wij u betere prijzen bieden en hebben tevens invloed op de productieplanning. De transportkosten kunnen laag gehouden worden doordat wij volle vrachten rechtstreeks naar Dronten laten komen. Iedere week is er een transport naar ons onderweg met onderdelen voor meerdere klanten. Hierdoor zijn de kosten per pallet gereduceerd en worden overige bedrijfskosten verlaagt.

 

Transparantie in het proces

Wij hanteren een open karakter betreffende onze klanten naar onze producties. Desgewenst kan tijdens de productie de klant worden uitgenodigd voor een informeel bezoek bij de producent, maar ook andersom is mogelijk. Hierdoor wordt veel informatie over het te produceren product bekend en weet een ieder waar aandacht aan besteed moet worden. Daarnaast zijn wij ook veel bij onze producenten om het verloop van de productie te volgen. Wij zijn dus in staat de kwaliteit van het product hoog en constant te houden

Contact

Neem contact op

Voordelen

  • Eén aanspreekpunt
  • Eén levertijd
  • Eén vrachtwagen
  • Eén boeking
  • Eén factuur
  • Eén betaling
› Meer voordelen